Kişisel Verilerinin İşlenmesine ve Aktarılmasına İlişkin Açık Rıza Metni

AÇIK RIZA METNİ

PAYBULL Ödeme Hizmetleri Elektronik Para A.Ş. (“PAYBULL” veya “Şirket”), kullanıcılara ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve PAYBULL Ödeme Hizmetleri Elektronik Para A.Ş. için Kişisel Verilere İlişkin Müşteri Aydınlatma Metni kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Rıza Metni ve Müşteri Beyanı ile Kanun uyarınca kullanıcıların PAYBULL tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aşağıda belirtilen durumlar için açık rızalarının temini hedeflenmektedir.

MÜŞTERİ BEYANI

PAYBULL ile paylaşmış olduğum kullanıcı (kullanıcı numarası ve sisteme giriş çıkış bilgileri), iletişim, kimlik bilgileri, hukuki, teknik ve finansal işlem detayları, görsel ve işitsel veriler ile lokasyon ve uygulama verilerimin, PAYBULL tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması, beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlara göre özelleştirilerek öneri sağlanması ve iletişime geçilmesi amaçlarıyla PAYBULL Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. Kişisel Verilere İlişkin Müşteri Aydınlatma Metninde belirtildiği şekilde işlenerek PAYBULL veri kayıt sistemine kaydedilmek suretiyle işlenmesine ve bu sistemlerde sınıflandırılarak mevzuatın öngördüğü süre boyunca saklanmasına, PAYBULL’a hizmet sağlayan gerçek ve tüzel kişiler ile yasal yükümlülüklere uygun olarak yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlar ile paylaşılmasına muvafakat ediyorum.

İPTAL YÖNTEMİ

Verdiğiniz izinleri dileğin şekilde iptal etme imkanına sahipsin, iptal yöntemlerini okumayı unutma! PAYBULL’a vermiş olduğunuz Açık Rızanızı geri çekmek isterseniz, talebinizi her zaman Müşteri İletişim Merkezi’ne iletebilir PAYBULL Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. izin iptali için https://www.paybull.com/ da yer alan iptal yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Aradığınızı bulamadınız mı ?

Mobile Wallet

Virtual Pos